netherlands germany france united-kingdom

Cabrio en Zorro op het WK in Lanaken, Boris in Moorsele...

Tijdens het WK in Zangersheide voor jonge paarden waren alleen Zorro en Cabrio actief.
Bij de 5-jarigen kreeg Zorro de eerste dag één spijtig foutje, de 2e dag kreeg hij 2 fouten. In de troosting heeft hij dan weer bevestigt door een mooie rit neer te zetten weliswaar met één puntje voor tijd.

Cabrio wist zich te kwalificeren voor de finale op zondag. Deze keer was zijn ruiter niet Olivier maar Marlon Modolo Zanotelli, huisruiter bij stal Philippaerts. Hij kreeg donderdag één fout en vrijdag zette hij een fantastiche snelle, foutloze rit neer waardoor hij op de 2e plaats eindigde in het klassement op vrijdag! Tijdens de finale moest hij als 3e binnen, in het begin kregen de eerste 4 combinaties telkens een fout op dezelfde verradellijke hindernis en de laatste sprong tikte hij dan ook één balke af. Maar met een 25e plaats op het WK bij de 7-jarigen en een 2e plaats op vrijdag heeft hij toch een zeer geslaagd weekend achter de rug!!

Boris presteerde goed in Moorsele tijdens de CSI**.
De eerste dag in een 1.40m rubriek was hij dubbel foutloos. Dag 2 kreeg hij een foutje in barrage. Zondag in de grote prijs stond een pittige 1.45m proef. Hij kreeg een pechbalkje op hindernis 2 en behaalde zo nog een mooie 15 plaats op de 53 starters.
Proficiat aan Olivier Philippaerts die Cabrio en Boris zo goed traint en mooie prestaties laat neerzetten in de sport!

Binnenkort foto's en video's online

Go back

This website uses cookies. This way we can ensure that your browsing experience is made even more pleasant.
Learn more