netherlands germany france united-kingdom

Libelle en Charisto naar een andere eigenaar

Libelle vd heffinck, de ondertussen 10j merrie van cooper x diamant, de halfzus van Kafka, heeft met Niels Bruynseels enkele mooie resultaten behaald op 1.50m niveau , laatst nog in Saint-tropez. Deze prestaties bleven niet onopgemerkt voor een Oostenrijkse amazone die haar nu verder zal uitbrengen in de sport. We wensen haar veel succes met deze fantastische merrie! We hebben nog enkele nakomelingen van Libelle en verzekeren zo de genen van deze familie in onze stal voor fokkerij en sport. 

Ook Charisto verhuist naar een andere eigenaar. De Holsteinse en BWP gekeurde hengst Charisto viel op door zijn chique type, zijn lossigheid in zijn lichaam en uiteraard kwaliteit op de sprong. Deze zoon van Casall is bovendien heel gemakkelijk te rijden, hij verhuist naar USA om daar zijn carrière verder te zetten. We zijn blij deze zoon van Casall toch 2 jaar op stal gehad te hebben voor de fokkerij. We hebben mooie en veelbelovende nakomelingen en uiteraard nog diepvriessperma beschikbaar.

Retour

Ce site utilise des cookies. De cette façon, nous pouvons faire en sorte que votre expérience de navigation soit encore plus agréable.
En savoir plus